Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Voorgerechten

 Kaas- en garnaalkroket
 
frisse salade/citroen/gemarineerde coeur de boeuf tomaat

 17,00 euro

 St. Jakobsvrucht/Secreto n°7
 zuurkool/gele wortel/truffelschuim

 24,50 euro
 Rode poon/bouillabaisse
 fidua/basilicum/prei/bottarga
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 5 euro))

 18,50 euro

 Butternut/koriander/kokos

 13,50 euro

Hoofdgerechten

 Duroc rouge/dauphine aardappel
 witloof/spitskool/boschampignon/wortel
 27,50 euro

 Black Angus
 pont neuf/mesclun/choron of pepersaus

 31,00 euro

 Koolvishaas/speltrisotto
 Dijonaise/jonge bladspinazie

 24,50 euro

Nagerechten

 Doyenné peer/chocolade
Vermouth/honeycress/yuzu
  12,50 euro

 Vers gedraaid vanilleroomijs
 3 soorten chocolade/chantilly/chocoladekrokant

  10,00 euro

 Kaas assortiment van kaasmeester 'Callebaut'

  14,00 euro