Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Voorgerechten

 Kaas- en garnaalkroket
 
frisse salade/citroen/gemarineerde coeur de boeuf tomaat

 17,00 euro

 Asperges 'Lippelo'/Mangalica
 eierdooier/Hollandaise

 22,50 euro
 Roodbaars/truffelrisotto
 tagliatelli van asperge/venkel/citroengras
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6 euro))

 22,50 euro

 Cappuccino van asperges/rivierkreeft

 15,00 euro

Hoofdgerechten

 Lamsfilet 58°/asperges
 gele wortel/roseval aardappel
 32,00 euro

 Holsteinrund
 frietjes/mesclun/choron, peper of blackwell

 31,00 euro

 Zeewolf/asperges
 fettucine/basilicum/cocos curry

 27,00 euro

Nagerechten

 crème brûlée/bolus
 caramelia/kers/banaan
  12,50 euro

 Vers gedraaid vanilleroomijs
 3 soorten chocolade/chantilly/chocoladekrokant

  11,00 euro

 Kaas assortiment van kaasmeester 'Callebaut'

  14,00 euro