Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Voorgerechten

 Kaas- en garnaalkroket
 
frisse salade/citroen/gemarineerde coeur de boeuf tomaat

 17,00 euro

 Eendenleverterrine/brioche
 
doyenné peer/zwarte pens

 32,00 euro
 Heekhaasje/kokkels
 
winterpostelein/butternut/saffraan/fregola
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 5 euro))

 22,75 euro

 Witloofvelouté/grijze garnaal
 emulsie van geitenkaas

 13,50 euro

Hoofdgerechten

 Fazant/druivenblad (voor 2 pers.)
 aardpeer/brussels witloof
 58,00 euro

 Black Angus
 pont neuf/mesclun/choron of pepersaus

 31,00 euro

 Hazenrug
 savooi/spruitjes/Romanesco/knolselder

 35,00 euro

Nagerechten

 Citroen/mascarpone
 hazelnoot/witte chocolade/praliné
  12,50 euro

 Vers gedraaid vanilleroomijs
 3 soorten chocolade/chantilly/chocoladekrokant

  10,00 euro

 Kaas assortiment van kaasmeester 'Callebaut'

  14,00 euro