Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Voorgerechten

 Kaas- en garnaalkroket
 
frisse salade/citroen/gemarineerde coeur de boeuf tomaat

 17,00 euro

 Zwaardvis gegrild/bloemkoolrisotto
 
spinazie/ricotta/bottarga/pompoen

 ,00 euro
Schelvishaasje/mossel
 
tierenteyn/basilicum
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 5 euro))

 ,00 euro

 Sorbet van kiwi & meloen
 schuim van granaatappel

 13,50 euro

Hoofdgerechten

 Iberico Lomo & Pluma
 
zoete aardappel/broccoli/knolraap/spitskool
   euro

 Black Angus
 pont neuf/mesclun/choron of pepersaus

  30,00 euro

 Heilbot
 tagliatelli/truffel/lamsoor

  ,00 euro

Nagerechten

Perzik/witte chocolade
yuzu/peperkoek/chocoladebiscuit
  12,50 euro

Vers gedraaid vanilleroomijs
3 soorten chocolade/chantilly/chocoladekrokant

  10,00 euro

Kaas assortiment van kaasmeester 'Callebaut'

  14,00 euro