Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Voorgerechten

 Kaas- en garnaalkroket
 
frisse salade/citroen/gemarineerde coeur de boeuf tomaat

 17.00 euro

 Vitello tonnato/zomersalade/appelkapper

 21.50 euro
 Griet/lamsoor
 handgepelde garnalen/romanesco
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6 euro))

 29.00 euro

 Sorbet

 12.00 euro

Hoofdgerechten

 Zomerreebok/tierenteyn/aardappelwafels
 rode biet/beukenzwam/tuinbonen
 34.00 euro

 Holsteinrund
 frietjes/mesclun/choron

 31,00 euro

 Babykreeft/fregola/tuinkruiden/nantua
 groentenjulienne/vanille-olie

 35.00 euro

Nagerechten

 Rabarber 60°/gariguette aardbei
 perzikcrème/mascarpone/pistache-ijs
  12.50 euro

 Vers gedraaid vanilleroomijs
 3 soorten chocolade/chantilly/chocoladekrokant

  11.00 euro

 Kaas assortiment van kaasmeester 'Callebaut'

  14,00 euro