Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Voorgerechten

 Kaas- en garnaalkroket
 
frisse salade/citroen/tomaat

 17.00 euro

 Gepocheerd hoeve-ei/hopscheuten
 
huisgerookte zalm/schorseneer/truffel/groene kruiden

 23.00 euro
 Noorse skreihaasje/hopscheuten
 butternut/knolselder/kruidenkrokant
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6 euro)

 30.00 euro

 Ravioli/bloemkool
 grijze garnalen/eekhoorntjesbrood

 13.50 euro

Hoofdgerechten

 Kalfslende & kalfszwezerik/hopscheuten
 gele wortel/dauphine aardappel/estragon
 34.50 euro

 'Black Angus' 4 weken gerijpt
 frietjes/groenten/béarnaise of peper

 31.00 euro

 Tongschar/hopscheuten
 zoete aardappel/prei/saffraan

 30.00 euro

Nagerechten

 Ananas/vermout/chocolade 'Ecuador'
 banaan/framboos/speculoos
  13.00 euro

 Vers gedraaid vanilleroomijs
 3 soorten chocolade/chantilly/chocoladekrokant

  11.00 euro

 Kaas assortiment van kaasmeester 'Callebaut'

  14.00 euro