Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

 

Voorgerechten

Artisanale kaas-en garnaalkroket - frisse salade - citroen - tomaat = 17.00 euro
Vitello tonnato - burrata - limousin - kervel - ricotta = euro
Schelvishaasje - kruidenkorst - lamsoor - compote van tomaat - Tierenteyn - beurre blanc = euro
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6 euro)

Hoofdgerechten

Zomerree - paksoi - aardappelwafel - koolrabi - dooierzwam = euro
Pladijs - prei - zeekraal - basilicum = euro
Rib-eye 'Black Angus' - handgesneden frietjes - frisse salade - béarnaise of peper = 33.00 euro

Nagerechten

Chocolade cremeux - caramelia - mascarpone - perzik - rabarber - pistache - peperkoek = 13.00 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs - chocolade - chantilly - krokant = 11.00 euro
Kaasassortiment van kaasmeester 'Callebaut' = 14.00 euro
Sorbet kiwi & meloen = 10.00 euro