Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Voorgerechten

 Kaas- en garnaalkroket
 
frisse salade/citroen/tomaat

 17.00 euro

 Eendenlever/brioche
 
chutney van mango/Juvilez Trevelez ham

 24.00 euro
 Griet/saffraan/speltrisotto
 aardpeer/kokkels
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6 euro)

 24.50 euro

 Pompoen/curry/kokos/koriander
 
Nobashi garnaal/espuma van geitenkaas

 12.00 euro

Hoofdgerechten

 Hazenrug 'Harlekijn'/amandelkroket
 
Rode kool/Shi-také/spitskool/koolrabi
 36.00 euro

Rib-eye 'Black Angus'
 frietjes/warme groenten/béarnaise of peper

 33.00 euro

 Fazant 'Brabançonne' (voor 2 pers.)
 witloof/beukenzwam/wortel

 Deense kabelauw/fregola Sarda
 
bouillabaissejus

 

 59.00 euro

 26.50 euro 

 

Nagerechten

 Peer 'Doyenée/biscuit/witte chocolade
 basilicum/framboos
 13.00 euro

 Vers gedraaid vanilleroomijs
 3 soorten chocolade/chantilly/chocoladekrokant

 11.00 euro

 Kaas assortiment van kaasmeester 'Callebaut'

 14.00 euro