Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Voorgerechten

 Kaas- en garnaalkroket
 
frisse salade/citroen/tomaat

 17.00 euro

 Vitello tonnato/kapperblad
 
kroketje van Limousin/honingtomaat

 19.00 euro
 Babykreeft/lamsoor/gele wortel
 gemarineerde venkel/groene linzen/prei
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6 euro)

 29.00 euro

 Sorbet van frambozen-estragon
 
ananas/gin Fizz

  9.00 euro

Hoofdgerechten

 Zomerree/krieltjes
 
tuinbonen/rapen/rode biet
 34.00 euro

Rib-eye 'Simmenthaler'
 frietjes/frisse salade/béarnaise of peper

 33.00 euro

 Zeebaars op vel
 jonge bladspinazie/blanke boter/limoen

 24.00 euro

Nagerechten

 Structuren van citroen/ijs van pistache/witte chocolade
 perzik/mango/gariguette aardbei
 13.00 euro

 Vers gedraaid vanilleroomijs
 3 soorten chocolade/chantilly/chocoladekrokant

 11.00 euro

 Kaas assortiment van kaasmeester 'Callebaut'

 14.00 euro